Teetööd häirivad liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun / Postimees

Mitmed teetööd häirivad liiklust. Muu hulgas suletakse teeremondi tõttu liiklus Tarbja-Eivere-Korba maanteel Mäol.

Jätkuvad asfalteerimistööd Tallinna ringteel Luige eritasandilise ristmiku piirkonnas, samuti Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna maanteel 4,5-5,3 km. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Remonttöödega seonduvalt on Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Haljala liiklussõlmes 89,2-89,8 km liiklusele suletud üks sõidurada ning liiklust reguleeritakse.

Häiritud on liiklemine teekatendi remonttööde tõttu tööde tsoonis ka Tartu maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Laevalt (159. km) Tartu suunal ühe sõidusuuna sulgemise tõttu. Kiiruspiiranguks on tööde tsoonis ca 900 m ulatuses 30 km/h ning liiklust korraldavad reguleerijad.

Jõgeva maakonnas Ehavere-Otslava-Pataste maanteel on kella 9.00-13.00 teetruubi remonttöödeks liiklusele suletud Vahi-Pataste vaheline maanteelõik (10,2-10,7 km). Ümbersõit marsruudil Vahi-Kaiavere-Pataste.

Seoses teeremondiga on Järva maakonnas Tarbja-Eivere-Korba maanteel liiklusele suletud 0,5-0,9 km (Mäo). Ümbersõit toimub Mäo liiklussõlme kaudu.

Teekattehelkurite vahetustööde tõttu on piiratud liikumiskiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Valga maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Ametmäe-Killinge lõigul (177,7-196,3 km).

Kaablipaigaldustöid tehakse Rapla maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Käru-Kolu lõigul (79,3-86,9 km). Tööde tsoonis (korraga kuni 1 km) on kiirust piiratud kuni 30 km/h ning üks sõidusuund on lühiajaliselt suletud.

Teekatet märgistatakse Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Kose-Raveliku lõigul (41-46,5 km). Töö on liikuva iseloomuga ning märgistusmasina ees ja taga liiguvad julgestussõidukid.

Kõrgepingeliini remonttööde ajal on täna Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maantee uuel trassil tööde tsoonis piiratud kiirust 30 km/h.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee.

Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles