Romney sõidab New Orleans'i tormikahjusid vaatama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitt Romney ja Paul Ryan abikaasadega Lakelandis.
Mitt Romney ja Paul Ryan abikaasadega Lakelandis. Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaat Mitt Romney sõidab reedel New Orleans'i, et vaadata oma silmaga, missugust kahju tekitas orkaan Isaac, teatas kampaaniameeskond.

Neljapäeva õhtul oma partei ametlikuks presidendikandidaadiks saanud Romney püüab saada orkaanipiirkonna külastamisega trumpi ametisoleva presidendi Barack Obama vastu, ning kohtub ka kuberner Bobby Jindaliga.

New Orleans võeti plaani viimasel hetkel Lakelandis, kus Romney ja tema asepresidendikandidaat Paul Ryan reedel kampaaniakoosolekul esinesid. Õhtuks kavandatud esinemine Virginia osariigis Richmondis jäeti ära.

Romney lendab Louisianasse oma uue kampaanialennukiga. Nüüdsest saab ta ametliku kandidaadina hakata kasutama valimisteks kogutud raha.

Vabariiklaste valimiskassas on 186 miljonit dollarit, demokraatidel Obama kampaaniaks kõigest 124 miljonit.

Toetus on neil praegu enamvähem võrdne, mistõttu loodab Romney lõigata kasu pildist, kuidas ta enne presidenti ennast orkaanist räsitud New Orleans'is maandub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles