Eesti veoautosid Leningradi oblasti uus piirang ei puuduta

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Aprillis kehtestatakse Leningradi oblasti föderaalteedel raskeveokite sõidupiirangud, et teekatet säilitada, võimude kinnitusel need piirangud välismaa vedajaid ei puuduta.

Niinimetatud kevadine teekuivatus, mille eesmärk on teede korrashoid, kestab Leningradi oblastis 1.-30. aprillini, kirjutas Põhjarannik.

Leningradi oblastivalitsuse informatsiooniosakonnast öeldi, et sel ajavahemikul on veokite lubatud teljekoormus olenevalt teekatte seisukorrast 5-8 tonni, nende teede nimistusse, kus piirangud kehtestatakse, on kantud peaaegu kõik oblasti peamised föderaaltrassid, kaasa arvatud Narva ja Skandinaavia, Ust-Luuga sadama juurdesõidutee, Peterburist Neveli kaudu Valgevene piirini kulgev teetrass ning paljud teised.

Oblastivalitsuse teatel tuleb vedajatel erilubade vormistamiseks esitada autoteede föderaalvalitsusele seitse dokumenti.

Infoliini operaator ütles ka seda, et piirangumärgid pannakse siiski üles, kuid need on mõeldud eranditult kohalikele vedajatele, lisades, et «rahvusvahelistel vedajatel peab olema rahvusvaheline luba, neid ei peata ega trahvi keegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles