Maanteeamet uurib, mida arvavad inimesed Saaremaa silla kohta

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaeva ühendus Kuivastu ja Virtsu liinil.
Parvlaeva ühendus Kuivastu ja Virtsu liinil. Foto: Raigo Pajula

Maanteeameti andmeil on käimas nende endi tellitud rahvaküsitlus Saare maakonna ning mandri vahelise püsiühenduse kohta, küsitluse läbiviimise tähtaeg on 16. september.

Ameti avalike suhete peaspetsialisti Allan Kasesalu sõnul on neil võimalik püsiühenduse küsitlusega seonduvast lähemalt rääkida alles pärast tähtaja kukkumist, kirjutab Saarte Hääl.

Ta märkis, et elanike ja ettevõtjate hulgas läbiviidava küsitlusega uuritakse üldist meelsust püsiühenduse edasise arendamise suhtes ning paranenud parvlaevaühenduse tingimustes.

Küsimused puudutavad praegust parvlaevaühendust ja selle kvaliteeti, samuti seda, kas ja millist püsiühenduse alternatiivi eelistakse ning kuidas mõjutaks püsiühenduse rajamine liikumist Saare maakonna ja Mandri-Eesti vahel.

Veel uuritakse rahvaküsitlusega, milliseid positiivseid ja negatiivseid mõjusid võiks püsiühenduse loomine maakonnale kaasa tuua, aga ka seda, kui palju ollakse valmis väina ületamise eest tulevikus maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles