Veebis lastega seksijuttu ajanud nooruk sai tingimisi karistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetiportaalid.
Internetiportaalid. Foto: SCANPIX

Harju maakohus karistas tingimisi vangistusega noorukit, kes süüdistuse järgi ajas pika aja vältel kümne väikese tüdrukuga interneti suhtlusportaalides siivuituid seksijutte.

Kohus mõistis 18-aastase Ennu südi lapseealiste ehk alla 14-aastaste laste korduvas seksuaalses ahvatlemises ning määras talle lühimenetluse korras üheaastase tingimisi vangistuse kaheaastase katseajaga. Ühtlasi keelas kohus noormehel katseajal suhtlemise alla 14-aastaste lastega, välja arvatud tema lähisugulased, samuti peab ta osalema kriminaalhooldaja määratavates sotsiaalprogrammides.

Sundrahaks ja kaitsjatasu katteks tuleb ennul tasuda kokku ligi 550 eurot.

Süüdistuse järgi tegeles tollal alaealine Enn 2010. aastast kuni 2011. aasta augustini internetis 11–13-aastaste laste seksuaalse ahvatlemisega. Enn vestles kokku kümne tüdrukuga MSNi, Skype’i ja Rate’i vahendusel seksist, keelitas lapsi talle oma alastifotosid saatma ning ennast talle veebikaamera vahendusel alasti näitama.

Politsei sai noormehe tegevuse jälile, kui üks tüdruk pöördus politsei poole.

Enn on varem kriminaalkorras karistamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles