Prantsuse Alpidest nelja surnukeha leidja kardab oma isiku paljastumist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse Alpidest neli surnukeha leidnu kardab oma isiku paljastumist. Fotol politseinikud asetamas teesulgu tapmiste paiga lähedasele teele
Prantsuse Alpidest neli surnukeha leidnu kardab oma isiku paljastumist. Fotol politseinikud asetamas teesulgu tapmiste paiga lähedasele teele Foto: SCANPIX

Prantsusmaa Alpidest Chevaline`i väikeküla juurest neli surnukeha leidnud isiku elu võib olla ohus.

Kolm inimest oli maha lastud autos ja üks masina lähedal, edastab Daily Mail.

Juhtumi võtmetunnistajaks on Briti Kuninglike Õhujõudude (RAF) ekspiloot, kes avastas tapetud.

Prantsuse prokurör Eric Maillaud ülistas selle mehe raudseid närve ja sündmuspaigal tegutsemist.

RAFi veteran asetas auto lähedal olnud ja raskelt haavata saanud tüdruku Zainab al-Hilli külgasendisse. Arstide sõnul võis olla see, mis lapse elu päästis.

Järgmisena seiskas mees BMW mootori. Selles masinas oli kolm mahalastut, kes olid Iraagi päritolu Suurbritannia kodanikud – 50-aastane mees, 47-aastane naine ja 74-aastane naine. Tegemist oli ühe perekonna liikmetega.

Lisaks vigastada saanud lapsele, oli autos kahe naise laiba all veel üks laps – nelja-aastane tüdruk. Ta oli seal kaheksa tundi, enne kui politsei ta leidis.

Lõpuks helistas inglane Prantsuse politseisse.

Kuid mehe sangarlus pani ta närvid proovile. Inglase sõnul on tal unehäired ja ta kardab oma isiku paljastumist.

«Paaril järgneval kuul ei ole tal eraelu. Teeme kõik, et ta isik ei paljastuks,» sõnas Prantsuse politsei krimiuurijate juht Bertrand Francois.

Politsei sõnul võivad mõrvarid plaanida tappa ka laibad leidnud inglase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles