Pommirühm Alpi mõrvaohvrite majast ohtlikke aineid ei leidnud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ei leidnud tapetud Briti perekonna majast midagi ohtlikku.
Politsei ei leidnud tapetud Briti perekonna majast midagi ohtlikku. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal Prantsuse Alpides tapetud Briti perekonna Londoni lähedal asuvast majast leitud kahtlased esemed «ei olnud ohtlikud», kinnitas Briti politsei esmaspäeval.

Claygate'i asulasse saadeti esmaspäeval sõjaväe pommirühm, ümberkaudsed majad evakueeriti. Hiljem teatas politsei, et pommirühm kutsuti maja kõrvalhoonest leitud esemeid kontrollima «ettevaatusabinõuna».

«Surrey politsei võib kinnitada, et täna hommikul Claygate´is Oaken Lane´i leitud esemed ei ole ohtlikud,» teatas politsei avalduses, lisades, et evakueeritud elanikel lubatakse kodudesse naasta.

Surrey krahvkonna politsei teatas varem, et Hilli perekonnale kuuluva maja vahetu ümbrus evakueeriti «seoses hoonest leitud esemetega».

Ajakirjanduse teatel oli läbiotsimise keskmes aianurgas asuv kuur.

Briti ja Prantsuse politsei üritab lahendada kummituslikku nelikmõrva.

Prantsusmaa idanurgas populaarse Annecy järve lähedal parklas rünnati kolmapäeva õhtupoolikul iraagi päritolu Briti turistide perekonda: autos lasti maha 50-aastane Saad al-Hilli, tema abikaasa Ikbal ja naise 74-aastane ema.

Vanem tüdrukutest, seitsme-aastane Zaina, leiti raskelt haavatuna; noorem, 4-aastane Zeena, jäi aga autos märkamata ja kulus kaheksa tundi, enne kui hiirvaikselt peidus püsinud laps leiti.

Sündmuspaigal lasti maha veel juhuslik 45-aastane jalgrattur.

Uurimisele lähedaste allikate sõnul kasutati mõrvapaigas ühtainsat relva.

Politsei on küsitlenud tapetud pereisa venda, kes on eitanud väidetavat rahatüli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles