Teetööd häirivad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun / Postimees

Teetööde tõttu on mitmel pool Eestis liiklus häiritud.

Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maanteel Tallinna linna piiri ja Tabasalu vahelisel remondilõigul jätkuvad tänasest asfalteerimistööd. Tööde tsoonis liiklust reguleeritakse ja kiirus on piiratud 50 km/h.

Tallinn-Narva maanteel on 12.oktoobrini Iru raudteeviadukti hooldustööde tegemise ajal viadukti all (11. km) piiratud kiirust 50 km/h. 22. septembrini on Viitna ümbersõidul (70-80 km) piirdetööde tõttu töötsoonis üks sõidurada liiklusele suletud ja kiirus piiratud 50 km/h.

Liiklusele on suletud:

  • Täna kell 8.00-24.00 remonttöödeks Harju maakonnas Niitvälja-Kulna maantee 2. kilomeetril asuv Niitvälja raudteeülesõit. Ümbersõit sõiduautodele Keila kaudu, veokitele Kersalu-Madise-Padise-Lehola kaudu.
  • Reedeni trasside ehituseks Jõgeva maakonnas Põltsamaa-Lustivere-Pudivere tee 6. kilomeetril Lustiveres. Ümbersõit toimub Kalda tee kaudu.
  • 5. oktoobrini remonttöödeks Võru maakonnas Sänna-Rõuge maantee Matsil (2,7-3 km). Ümbersõit tähistatud Nursi kaudu.

Teetruubi ehituseks on liiklusele suletud:

  • Kell 11.00-16.00 Lääne-Viru maakonnas Küti-Aravuse teel Võhul (2,1. km). Ümbersõit vallateede kaudu.
  • Kell 9.00-15.00 Viljandi maakonnas Tohvri tee kilomeetril 3,8.

Harju maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maanteel Tõdva-Tagadi lõigul (15-24 km) teostatakse neljapäevani geoloogilisi puurimistöid. Tööde ajal on töötsoonis sõidurada liiklusele suletud ja kiirus piiratud 30 km/h.

Harju maakonnas Vaida-Urge maanteel Aruvalla-Tammiku lõigul (9-18 km) parandatakse septembri lõpuni teekatet. Tööde tsoonis on kiirus piiratud kuni 30 km/h ja vajadusel liiklust reguleeritakse.

Kaabli paigaldatakse 20.septembrini Viljandi maakonnas Kõpu-Tõramaa-Jõesuu teel Tipul (16-18 km). Kiirus on piiratud 50 km/h.

Eelteade:

18.septembril kella 18.00 kuni 19.septembri kella 18.00ni on remonttöödeks liiklusele suletud Pärnu maakonnas Are-Suigu maantee 13,4. kilomeetril asuv Suigu raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Suigu-Tootsi raudteeülesõit-Mannare kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles