Kodust lahkunud lasteaialaps üritas Tallinnast Paldiskisse kõndida

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul avastas turvafirma USS töötaja Harkus tee ääres jalutanud tüdruku, kes oli asunud jalgsi teele Tallinnas elava vanaema juurest Paldiskis asuvasse lasteaeda.
 

USSi juhtimiskeskuse korrapidaja märkas väikest seljakotiga tüdrukut kell 7.30 Harkus Tähetorni tänava piirkonnas maantee ääres, olles teel Tallinnast Paldiskisse. Turvatöötaja peatas auto ja küsis tüdrukult, miks on ta ihuüksi sellises kohas.

Pooleldi nuttes selgitas tüdruk, et ema oli ära sõitnud ja viinud ta nädalaks Tallinna vanaema juurde. Ühel hetkel, kui vanaema kodust ära läks, otsustas tüdruk suunduda oma lasteaeda Paldiski linnas, kust ta ka ise pärit on.

Küsitlemisel selgus, et tüdruk ei tea, kus vanaema Tallinnas elab. Samuti ei teadnud ta öelda ühtegi telefoninumbrit, küll aga oma kodust aadressi ja lasteaia asukohta. Kuivõrd kodus tüdruku sõnul kedagi ei olnud, informeeris turvatöötaja politseid ja toimetas lapse lasteaeda, kus temaga edasi tegeldi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles