Elukaaslase kallal vägivallatsemine tõi mehele reaalse vangistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Harju maakohus mõistis neljapäeval reaalse vangistuse mehele, kes süüdistuse järgi vägivallatses mitme tunni vältel oma elukaaslase kallal, põhjustades talle pika aja vältel suurt valu.

Kohus mõistis 1975. aastal sündinud Igori süüdi piinamises ja määras talle lühimenetluse korras ühe aasta ja nelja kuu pikkuse vangistuse. Karistusaja alguseks luges kohus tänavu 8. juuni, kui politsei ta kinni pidas. Ühtlasi tuleb Igoril hüvitada kaitsjatasu ja maksta sundraha kokku ligi 680 euro ulatuses.

Süüdistuse järgi ründas Igor oma elukaaslast tänavu 8. juuni õhtul kella 19 ajal Tallinnas Paekaare tänaval asuvas korteris ning lõi talle esmalt rõdul rusikaga vastu pead. Sellega Igor ei piirdunud, vaid ründas naist mõni tund hiljem uuesti. Seekord tiris mees naise juustest pikali ning lõi teda seejärel korduvalt jalgadega vastu keha ja pead. Kella 22 ajal jätkas mees naise kallal vägivallatsemist, virutades rusikahoobi vastu elukaaslase silma.

Politsei pidas Igori samal õhtul kinni ja päev hiljem võttis kohus ta vahi alla.

Igor on varem korduvalt vägivallakuritegude eest kohtulikult karistatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles