Ida-Virumaal päästeti õhtul vingusurmast kaks inimest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna õhtul päästeti Narvas ja Kohtla-Järvel toidukõrbemise tagajärjel tekkinud suitsust kaks inimest, kellest üks toimetati haiglasse.

Kell 21.01 sai häirekeskus teate tulekahjust Narva linnas Tallinna maanteel, vahendas päästeameti Ida päästekeskuse pressiesindaja.

Teataja sõnul oli kolmandal korrusel asuva korteri aknast näha suitsu tulemas ja uksele koputamisele keegi ei vastanud. Päästjad sisenesid suitsu täis korterisse akna kaudu ja tõid välja nooremapoolse meesterahva, kes anti tervisekontrolliks üle meedikutele. Mees oli magama jäänud ja toidu pliidile unustanud. Korteris puudus suitsuandur. Kannatanu toimetati kiirabiautoga haiglasse.

Kell 21.20 said päästjad väljakutse Kohtla-Järve Ahtme linnaossa Estonia puiesteele, kus tuli suitsu esimesel korrusel asuvast korterist. Päästjad tõid suitsu täis korterist välja keskealise meesterahva, kes anti tervisekontrolliks üle meedikutele. Taas oli tegemist magama jäämise ja pliidile unustatud toiduga. Korteris oli küll suitsuandur, kuid selle patarei oli tühjaks saanud. Hooletu toiduvalmistaja tervisliku seisundi kontrollisid meedikud üle kohapeal, hospitaliseerimist ta ei vajanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles