Teetööd häirivad mitmel pool Eestis liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun / Postimees

Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru –Luhamaa maanteel on remondisoleval Variku viaduktil (km 186,5) täna kell 9-16 liiklusele suletud üks sõidusuund ning liiklust reguleeritakse fooridega.

Häiritud on liiklemine Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maanteel Tallinna linna piiri ja Tabasalu remondilõigul. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis kuni 30 km/h ning liiklust korraldavad reguleerijad.

Teepeenratöid tehakse Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Väike–Maarja-Vägeva maanteel Koonu-Ebavere lõigul (km 23-30). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Teekraavi hooldetööde tõttu on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Järva maakonnas Paide-Mündi-Mäeküla teel Seinapalus (km 7-8).

Harju maakonnas Tallinna ringtee esimesel kilomeetril on seoses teekatte remonttöödega piiratud liikumiskiirust kuni 50 km/h. Teel on lahtist killustikku.

Eelinfo:

Homme kell 9-15 on truubitöödeks liiklusele suletud Jõgeva maakonnas Kaera-Liivoja maantee Roosiaia-Liivoja vahelisel lõigul (km 2,5-3,5). Ümbersõit marsruudil Kaera-Õuna-Liivoja.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee.

Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles