Raudteelased kaaluvad toetusstreigi korraldamist

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudteelaste Ametiühingu esindaja Oleg Tsubarov.
Raudteelaste Ametiühingu esindaja Oleg Tsubarov. Foto: Liis Treimann

Eile kogunenud Raudteelaste Ametiühingu juhatus otsustas toetada aktsioonidega tervishoiutöötajate streiki. Ametiühingul on plaanis kutsuda kokku ka streigikomitee, et langetada otsus võimaliku toetusstreigi kohta.

Raudteelaste Ametiühingu esimees Oleg Tšubarovi sõnul kutsuvad raudteelased oma aktsioonidega valitsust üles pidama tervishoiutöötajatega konstruktiivseid läbirääkimisi, millel oleks ka reaalne tulemus. Tšubarov usub, et kui arstide, õdede ja hooldajate väljavool riigist pidurdub, võidavad sellest eelkõige patsiendid.

Tšubarov rääkis, et tegelikult tuleks üle vaadata kogu Eesti meditsiinisüsteem, sest täna ei näe paljud arstijärjekorras seisvad patsiendid, kuhu meditsiini suunatud raha läheb.

«Polikliinikus inimene sageli pika järjekorra tõttu jutule ei saa, kuid sama arsti juurde erakliinikusse järjekorda pole,» selgitas Tšubarov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles