Saksa politsei kahtlustab noort naist viie imiku tapmises

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebi
Beebi Foto: SCANPIX

Saksa politsei kahtlustab Schleswig-Holsteini liidumaal Husumis elavat 28-aastast naist viie vastsündinud beebi, kes kõik olid tema enda lapsed, tapmises.

Ametivõimud on imikute tapmisi uurinud aastaid, vahendas AP. Kõik sai alguse märtsis 2006. aastal, kui Flensburgi lähistel asuvast paberi sorteerimisjaamast leiti poisslapse surnukeha.

Teine surnukeha leiti märtsis 2007 kiirtee juures asuva parkimisplatsi lähistelt.

Pärast DNA-analüüside tegemist andis naine end ise politseile üles ja võttis omaks elusatena sündinud laste tapmise.

Eile loeti naisele kohtus ette süüdistus viie imiku tapmises, kuna uurijate arvates mõrvas ta lisaks kahele veel kolm vastsündinud last.  

Täpsemaid üksikasju pole avalikustatud, kuid politsei korraldab täna pressikonverentsi ja siis ilmselt saab avalikkus rohkem teada.

Naise nime pole avalikuks tehtud Saksamaal kehtiva privaatsusseaduste tõttu.
 
Viimastel aastatel on Saksamaal kerkinud esile mitmeid õõvastavaid juhtumeid, kus naised on tapnud oma lapsi. Kõige verisem neist tuli ilmsiks aastal 2006, kui kohus mõistis naise süüdi kaheksa vastsündinu tapmises ja karistas teda 15-aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles