Reporter.ee: suurvõidud toonud piletid osteti samast poest

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotomasin
Lotomasin Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Nii 9,4 miljonit krooni võitnud Bingo loto pilet kui ka 250 000 krooni võitnud Summi pilet osteti Tartu Sõbra Selverist.

Veerand miljonit krooni võitis samas kaupluses töötav Heinar Õunap, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Keegi ei uskunud oma silmi. Nad (perekond) nägid seda kõike televiisorist pealt, aga keegi ei uskunud, et see on võimalik,» kirjeldas kaupade letile ladumisega leiba teeniv Õunap oma koduste reageeringut. 250 000 krooni on tal plaanis kasutada maja remontimiseks, autoostu või välismaareisi mehel kavas ei ole.

Heinari sõnul on ta Bingo lotot, Viking lotot ja Summi mänginud juba aastaid.

9,4 miljoni krooni võitja ei ole endast Eesti Lotole veel märku andnud.

Eesti Loto turundusjuhi Maarja Männi kinnitusel on see lihtsalt juhus, et kaks suurvõitu toonud piletit samast kohast osteti.

«Sõbra Selveri müüjad rääkisid, et inimesed olevat olnud väga skeptilised ostes sealt pileteid, kuna nad arvasid, et sinna kunagi võitu ei tule,» rääkis Mänd. «Nüüd on ka Sõbra Selveri kliendid maha rahustatud. Lotovõit on juhuslik, see on õnnemäng ja iial ei või teada, kuhu see võit läheb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles