Terviserikke saanud töötajale kutsuti laevale kopter järgi

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M/S Superstar
M/S Superstar Foto: Toomas Huik / Postimees

Helsingisse sõitnud Tallink Superstar laeva meeskonnaliiget tabas täna pärastlõunal ootamatu terviserike, mistõttu kopter viis ta otse laevalt ära haiglasse.

Täna pärast kella 14 Tallinnast Helsingisse sõitnud Superstari laeval küsiti valjuhääldajate kaudu, kas pardal viibib arsti. Veidi pärast seda maandus aga pardal meditsiinikopter.

Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne ütles, et ühte töötajat tabas terviserike. «Kuna tegu delikaatsete isikuandmetega, ei saa ma täpsustada, mis laadi terviserikkega oli tegu,» lausus Lääne. Ta täpsustas, et tegu oli teenindava personali hulka kuuluva naisega.

Kuna laev oli juba Helsingisse saabumas, kutsuti õhukiirabi vastu just sealt. Töötaja viidi Helsingi haiglasse ja tema lähedasi on teavitatud.

«Palve peale leiti reisijate hulgast kolm soomlasest arsti, kes olid nõus abistama. Esmaabi koolituse on läbinud ka meie meeskonnaliikmed, kuid kui tegu on tõsise terviserikkega, siis pöördutakse reisijate poole, et kvaliteetsemat abi saada, samuti kaalutakse kohe ka päästekopteri või kiirabi vastukutsumist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles