Estonian Air võtab KLMilt Amsterdami ja EasyJetilt Berliini

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Estonian Air taastab lennuliini Berliini ning alustab lendudega Amsterdami. Varem olid need liinid EasyJeti ja KLMi päralt.


7. juunil alustab Estonian Air lendudega Tallinna ja Amsterdami vahel. Lennud Amsterdami hakkavad toimuma kolm korda nädalas kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Lennugraafiku koostamisel on lähtutud Eesti turu nõudlusest, et pakkuda mugavaid ümberistumise võimalusi jätkureisideks kogu maailma nii ärireisijatele kui ka puhkajatele.

Ühe suuna hind Amsterdami on alates 1096 kr, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Hind sisaldab kõiki makse, kohtade arv on piiratud.

Alates 8. juunist 2009 lendab Estonian Air kaks korda nädalas Tallinnast Berliini Tegeli lennujaama. Esmaspäevased ja reedesed lennud pakuvad suurepäraseid võimalusi nädalaseks või pikema nädalalõpu reisiks Berliini, ühtlasi pakub lennuplaan häid lennuühendusi ka teistesse Saksamaa linnadesse.

Ühe suuna hind Berliini on alates 1096 kr, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles