Skoblov: Remedia on puhas ja jääbki puhtaks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Skoblov.
Aleksander Skoblov. Foto: Peeter Langovits

Remedia juhatuse esimees Alaksander Skoblov kinnitas, et tema juhitav tehas on puhas ja laos vaid õige arv õigete maksumärkidega alkoholipudeleid.

Skoblov rääkis, et eile käisid maksuametnikud Remedias kohal ning uurisid kogu tootmise ja lao läbi - midagi valet või kahtlast ei leitud.

Ta kinnitas, et Offexile ja selle omanikele, kellest mõned on ka Remedia omanikud, esitatud süüdistus Remediat ei puuduta ja lubas, et need, kes tuntud ettevõtte mainet on püüdnud kahjustada, võetakse vastutusele.

«Nii ma seda asja ei jäta,» lausus ta ja lisas: «Meil on kogu aeg kõik korras olnud, on ka praegu ja jääbki nii.»

Maksu- ja tolliamet kahtlustab, et rahalistes raskustes alkoholitootjate Remedia ja Offex Groupi omanikud võisid maksude tasumisest pääsemiseks kasutada võltsitud maksumärke.

Kahtluse järgi üritasid alkoholiärimehed riiki petta nii, et jätsid maksu- ja tolliametist tellimata ametlikud kange alkoholi maksumärgid ja asendasid need endi võltsitud märkidega.
Eile hakati kauplustest Offexi ja Remedia toodangut kokku koguma.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles