Linnavolinik: taksod rikuvad Kuressaare mainet

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takso. Illustreeriv foto.
Takso. Illustreeriv foto. Foto: Sille Annuk.

Kuressaare linnavolikogu liige Enn Rettau leiab, et linnavalitsus peab tõsisemalt tegelema taksode järelevalvega, sest siinsed taksod on sageli räpased ning rikuvad sel viisil Kuressaare linna mainet.

«Takso on iga linna visiitkaart ja see peab olema korras,» ütles Enn Rettau, kelle sõnul on Kuressaares taksod sageli nii seest kui ka väljast mustad ja räpased ning märgata võib isegi taksos suitsetamist, kirjutas Oma Saar.

«Mul on käinud soomlasi külas, kes küsivad, miks te lubate oma linnas nii räpaseid taksosid.»

Teise silma riivava asjaoluna tõi Rettau välja taksojuhtide riietuse, mis mõnikord on justkui ehitustöölisel.

«Taksojuht peaks nägema välja šikk ja olema korralikult riides, aga mõned on üsna tagasihoidlikud,» lausus volikogu liige, tuues eeskujuks Helsingi, kus taksod on puhtad ja taksojuhid viisakalt riides.

OÜ Saare Takso tegevjuhi Silver Varendi sõnul on Enn Rettau tähelepanekutel tõetera sees. Tema sõnul riivavad räpakad taksod ja taksojuhid tõsiselt taksojuhi ametiau ning loovad klientidele eelarvamuse kogu taksonduse suhtes.

«Saare Takso ise on firmasiseselt taksodes suitsetamise ära keelanud ja seda ka kontrollitakse. Meie ettevõttes ei sõida keegi ringi ka dressides, kapuuts üle pea, meil on kõik juhid enam-vähem viisakalt riides. Niipalju oleme suutnud,» kinnitas Varendi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles