Lugeja kiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu Edgar!  

Teatan rõõmuga, et sain Sinu SMSi kätte, aga kui olin näinud, et saatjaks oled just Sina ja lugenud sõnumist esimese sõna «vali», sattusin sellisesse ärevusse, et kogemata kustutasin kogu ülejäänud sõnumi ja telefoninumbri. Nüüd jääbki mul üle Sulle vaid avaliku kirjaga vastata.


Muidugi ma valin Sinu! Aga kuidas Sa küll teadsid, et olen juba 20 aastat lesk ega ole ühelegi kosilasele seni järele andnud?!


Kindlasti valin Sinu, kui oled saatnud mulle tõendi oma viimase abielu lahutamise kohta. Ta nägigi väga tige välja, kui nad vaese Maret Maripuu kallal võtsid, nagu oleksid tahtnud teda kohe nahka pista. Minu näol tigeduskortse pole. Seda ütles mulle minu neljanda põlve järeltulija, kui ta mu palet uuris. Eks ma olengi ainult 80-aastane.


Peale tigeduskortsude puuduvad mul ka veenilaiendid. On ainult arterite ummistus, aga see ei paista välja. Muudab küll käimise kehvemaks, aga loodan edaspidi Sinu kõrval limusiinis sõita, nii et pole probleemi.


Kuna Sa mind nagunii tead, siis rohkem ma enda kohta praegu ei kirjuta.


Jään Sind ootama!


Kalli-kalli!


Sinu SMSi saaja

PS. Hoia oma tervist! Sa ei näe viimasel ajal just kõige traksim välja.


Edgar Savisaar saab proua kontaktandmed Postimehe toimetusest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles