Narkojoobes surmasõitja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks jalgratturit olid nädal tagasi laupäeva õhtupoolikul teel Pärnusse.

Silmapiiril terendas suvepealinna piir, ent terenduseks see jäigi. Ootamatult kandus Pärnu poolt tulnud sõiduauto Toyota Yaris üle nelja rea vastassuunavööndisse ja sööstis vaegkuuljate rattamatkalt tulnud abielupaarile otsa. Ratturid, 26-aastane Ragnar ja 24-aastane Elis Hoff, toimetati raskete vigastustega haiglasse, kus nad hiljem surid.

Surmaauto roolis istus 25-aastane mees. Nüüdseks viibib surmasõitja vahi all, sest tema organismist leiti narkootilist ainet GHB, mis rahva seas tuntud ka korgijoogi nime all.

Meest on juba varem kohtulikult karistatud. Tänavu jaanuaris pidi ta peksmise eest lisaks 15 000-kroonisele rahatrahvile hüvitama veel peksupaigas tekitatud kahjud 3950 krooni ja tasuma riigi sunniraha 6525 krooni.

Tundub, et tublist perekonnast pärit ja omal ajal ka andeka võrkpallurina silma paistnud mehele jäi aga ühest kohtumõistmisest väheks. Nüüd ootab teda ees juba hoopis karmim protsess.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles