Narkootikume tarvitanud noored ründasid Türil politseinikke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Elmo Riig / Sakala

Türil rünnati eile pärast südaööd kahel korral töökohustusi täitvaid politseinikke, üks kahtlustatav on kinni peetud.

Pühapäeva öösel kella 00.05 paiku ründasid seni tuvastamata isikud Türil Tallinna tänava parklas kaht tööülesandeid täitvat politseiametnikku. Juhtunu asjaolud on selgitamisel, teatas politsei pressiesindaja.

Järva Teataja andmeil sai politsei öösel väljakutse ühele noortepeole. Noored ei allunud politsei korraldusele ja esialgsetel andmetel löödi kaht politseiniku näkku. Noortekambast jagu saamiseks tuli politseinikel kutsuda abiväge.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Külli Kivioja kinnitas Postimees.ee'le selle info tõelevastavust. «Politsei sai öösel mitu telefonikõne seoses avaliku korra rikkumisega tänaval,» lisas ta. Kivioja kinnitusel keegi tõsiselt siiski viga ei saanud.

Järva Teataja andmeil tegi politsei mitu hoiatuslasku õhku, mis pani noored taltuma. Sündmuskohal viibinud politseinikud kutsusid abijõudu, kuid nende saabumiseni osa seltskonnast lahkus.

Paarkümmend minutit hiljem tabasid politseinikud Koidula ja Viljandi tänava ristmikul seismas auto Audi A6, mis oli politsei ründamise ajal Tallinna tänava parklas. Kui politseinik autole lähenes, kihutas see minema ja oleks peaaegu politseiniku alla ajanud.

Põgenenud auto õnnestus politseil siiski tabada ja seal viibinud noored viidi ekspertiisi. Ringkonnaprokurör Merike Lugna tunnistas, et kinni peeti ligemale kümmekond noort, kellele tehtud ekspertiis näitas, et tarvitatud oli nii alkoholi kui ka narkootikume.

Juhtunute asjus on alustatud kriminaalmenetlust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles