Kirikuõpetaja ja koolitüdruku armastust räsivad probleemid

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

ETV saade «Pealtnägija» tõi avalikkuse ette aastatetaguse loo endise kirikuõpetaja ja temast üle veerandsajandi noorema koolitüdruku armastusest, mida räsivad probleemid lähedastega tänini.

Põlva endine kirikuõpetaja Üllar Kask (49) armus kaks aastat tagasi toona veel 9. klassis õppivasse Inga Kellesse. Mees jättis maha abikaasa ning kaks täiskasvanud poega ja kasutütre. Kui ilmnes, et kirikuõpetaja elab kokku koolitüdrukuga, kaotas ta ameti ning on töötu tänaseni, teatas ERR Uudised.

Kuigi praeguseks on paar kolinud Tallinnasse ja koos kasvatatakse 10 kuu vanust tütart, siis ei ole probleemid kadunud.

Endise kirikuõpetaja 18-aastane kaasa süüdistab eluhädades nii oma ema, kes oli temaga aastaid vägivallatsenud, kui võõrasema, kes väidetavalt tema raha omastas.

Noor naine ei ole rahul, et hoolduspere sai tema ülalpidamiseks riigilt algul 2900 krooni ning hiljem 4400 krooni kuus, kuid talle loovutati sellest vaid tuhat krooni.

Üks Eesti kiidetumaid ja teenekamaid hooldusemasid Helve Leis on oma hoolealuse Inga süüdistustest šokeeritud. «Vale jutt! Ta tegi oma emaga, mida ta tahtis ja nüüd ta teeb minuga,» nentis Leis ja märkis, et Inga on inglinäoga valetaja.

Leisi arvates on kogu intriigi taga tegelikult töötuks jäänud kirikuõpetaja manipulatsioon, kes seda toetusraha endale soovis.

Kask omakorda kummutab süüdistusi. «Küsimus ei ole kellelegi ära tegemises vaid selle näitamises, et oli üks tütaraps Inga, kellel läks ühes kasuperes väga halvasti ja teda kasutati ära ja kes ei saanud hiljem ka ühestki institutsioonist õigust, olgu see põhjendus siis milline tahes,» ütles Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles