Kohus mõistis Kundlalt välja ligi 7000-kroonise võla

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kundla kohtus.
Jaan Kundla kohtus. Foto: Tiit Reinberg

Kohus otsustas rahuldada Kalle Krooni hagi riigikogulase Jaan Kundla vastu võla ja viivise nõudes, kohustades Kundlat pärast tasaarvelduste tegemist tasuma 6658 krooni.

Jaan Kundla ütles Kuma raadiole, et on otsusega põhimõtteiselt rahul ja õiglus sai jalule seatud. Kundla lisas, et selle summa ehk 6658 krooni oleks ta võinud Kroonile ka almuse korras kinkida, kuna tegemist ei ole tema sõnul suure summaga.

Kalle Kroon ütles aga sellele väitele vastulauseks, et Kundla on lihtsalt väljapressija.

Jaan Kundla lisas, et võrreldes 40 000 krooniga on antud summa niivõrd väike, et peab hoolega mõtlema, kas kohtuotsust on üldse mõtet edasi kaevata.

Meeste vaheline tüli sai alguse 2006. aastal tehtud korteri ostu-müügi pärast.

Kroon on varem Järva Teatajale selgitanud, et süüdistab Kundlat selles, et too tegi 2006. aastal politseile avalduse, justkui oleks ta üritanud teda lüüa. Süüdistuse nõustus Kundla tagasi võtma üksnes juhul, kui Kroon müüb talle oma neljatoalise korteri 200 000 krooniga.

Kroon nõustus sellega, kuid tahab nüüd tagantjärele korteri eest õiget turuhinda saada. Krooni väitel on Kundlal sellest niigi napist summast veel 40 000 krooni maksmata.

Samuti ei saa ta kätte oma mööblit, mis pärast korteri müüki sinna maha jäi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles