Rohelised nimetasid kolm uut eestkõnelejat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakond Eestimaa Rohelised.
Erakond Eestimaa Rohelised. Foto: Erakond Eestimaa Rohelised

Täna kogunenud Erakonna Eestimaa Rohelised juhatus otsustas laiendada eestkõnelejate ringi, uuteks eestkõnelejateks nimetati Tanel Tammet, Mikk Sarv ja Airi Hallik-Konnula.

«Uued eestkõnelejad on teemavaldkondade eestkõnelejad, kes ei roteeru,» selgitas erakonna peasekretär Ain Kabal BNSile. Kabali sõnul on uute eestkõnelejate teemadeks muuhulgas kogukonna ja maaelu arendamine ning otsedemokraatia.

Möödunud nädalal otsustas roheliste juhatus, et kuni 2011. aasta parlamendivalimisteni on partei eestkõnelejateks neli inimest, kes vahetuvad rotatsiooni korras.

Rotateeruvateks eestkõneljateks on Peeter Jalakas, Dagmar Mattiisen, Valdur Lahtvee ja Marek Strandberg.

Teisipäeval Kabali sõnul roteerumise korda ei täpsustatud. «See ei ole meil praegu aktuaalne teema. Meil on hetkel esimene eestkõneleja olemas - Peeter Jalakas - ja roteerumise täpse korra määramisega ei ole kiiret,» rääkis Kabal.

Selle asemel arutati Kabali sõnul erakakonna järgmise aasta eelarvet, võeti vastu uusi liikmeid ning räägiti valmistumisest riigikogu valimisteks.

See, millise ajavahemiku järel roheliste eestkõnelejad enne parlamendivalimisi vahetuvad, selgub Kabali hinnangul erakonna juhatuse lähiaja istungitel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles