Fekaaliauto juht tühjendas paagi pilliroogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valevvalge pilliroog Kuressaares
Valevvalge pilliroog Kuressaares Foto: Anne Põder

Saaremaal tühjendas fekaaliveoauto juht esmaspäeval sõiduki paagi Nasva jahisadama tee äärde pilliroogu, keskkonnainspektsioon algatas menetluse.

Juhi sõnul oli kraan külmunud ja tal veel vedas, et jõudis masinaga kõrvalisse paika ega pidanud koormat kergendama kusagil küla vahel, kirjutas Oma Saar.

«Hais võtab silmanägemise ära,» ütles valgele lumele paisatud hunnikut märganud inimene, kelle vihje peale sõitis asja uurima keskkonnainspektsioon ja ehkki juhtivinspektor Anneli Kirs ei välistanud õnnetusjuhtumit, alustas ta asjaolude selgitamiseks väärteomenetlust.

Kuigi eile käisid kohapeal nii keskkonnainspektsiooni esindajad kui ka fekaaliveoauto omanik, oli lumesadu teinud oma töö ja kätte polnud sealt võimalik enam midagi saada.

«Käisime ise täna kohapeal seda asja uurimas ja vaatamas, mis seal täpselt oli, ning siis saimegi kinnitust, et kraan ei lukustunud,» selgitas Oma Saarele fekaaliveoauto omanik, kes ei osanud öelda, miks sel juhul toru üles ei saanud tõsta või fekaale samasse kanalisatsioonikaevu tagasi lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles