Ivar Soopan lahkus Eesti Päevalehest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Päevalehe üks uudistejuhtidest Ivar Soopan siirdub järgmise nädala algusest toimetajana tööle maakonnalehte Lääne Elu.

«Otsin natuke rahulikumat elu. Raamat on pooleli ja minu Tallinna - aeg ei võimaldanud kuidagi kirjutada. Lahkumine oli minu enda initsiatiiv, paar kuud tagasi otsustasin. Kavatsen kogu oma elamise Haapsallu üle viia – see ei olnud ainult Päevalehest, vaid ka Tallinnast lahkumine,» põhjendas Soopan. «Haapsalu on minu endine kodulinn, mul on seal palju sõpru ja ajaleht ootab ka ees.»


«Olen Päevalehes juba kümme aastat töötanud, ja arvestades Eesti ajakirjanduses toimuvat, siis see ei olegi nii väga lühike aeg,» mõtiskles Soopan.


Mitmel korral Iraagis ajakirjanikuna viibinud Soopani sulest on ilmunud raamat «Tappev uudishimu», kus autor keskendub peamiselt väljaspool sõjaväeosi Bagdadis ja mujal Iraagis kogetule. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles