Ugalas etendus lavakunstikooli 24. lennu lõpulavastus

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored näitlejad tunnevad ennast Ugalas nagu kodus. Vasakult: Hendrik Toompere juunior juunior, Marta Laan, Mihkel Tikerpalu, Jüri Tiidus, Liisa Pulk, Mait Joorits.
Noored näitlejad tunnevad ennast Ugalas nagu kodus. Vasakult: Hendrik Toompere juunior juunior, Marta Laan, Mihkel Tikerpalu, Jüri Tiidus, Liisa Pulk, Mait Joorits. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Ugala teatris esietendus täna Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli 24. lennu üliõpilaste bakalaureuselavastus «Arkaadia», mille lavastas Hendrik Toompere.


Ugalas pole lavakunstikooli tudengid oma lõpuetendust ammu teinud, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Tom Stoppardi «Arkaadia» on Hendrik Toompere hinnangul üks 20. sajandi olulisemaid teatritekste, mis hõlmab kirjandusteadust, matemaatikat, füüsikat, pargiajalugu. Teatritükk peaks Toompere hinnangul tooma kooli lõpetajate andekuse hästi lavale.

«Nad on võimelised improviseerima, nad on võimelised mängima tantsulavastuses, nad on võimelised tegema tantsutükke,» rääkis Toompere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles