Linn muutis 20 männi allesjätmiseks Pärnu maantee projekti

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas kulgev Pärnu maantee.
Tallinnas kulgev Pärnu maantee. Foto: Peeter Langovits

Nõmme linnaosavalitsuse ja kodanikeühenduste vastuseisu tõttu muutis linn Pärnu maantee uuendusprojekti ning 20 mahavõtmisele määratud mändi jäetakse siiski alles.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul on inimestele meelehärmi põhjustanud mõned mahavõetud puud ning paarkümmend märgistatud mändi, mida muudetud projekti kohaselt tegelikult maha ei võeta, teatas Nõmme linnaosa valitsus. 

«Kahjuks pole tõesti kõiki puid võimalik alles jätta, kuid varem projekteerijate kavandatud 27 mahavõetavast puust säilitatakse linnaosavalitsuse ning Nõmme kodanikeühenduste vastuseisu tõttu 20 mändi,» lisas ta.

Ülehomme kell 17.00 toimub Nõmme linnaosa valitsuses koosolek Pärnu maantee rekonstrueerimise käigus kavandatava ringliiklusega ristmiku projekti ja puude mahavõtmise teemal, kus kommunaalameti, liiklusteenistuse ja linnaosavalitsuse esindajad jagavad täiendavat infot teetööde kohta.

Pärast rekonstrueerimistööde lõppu istutatakse Vakra kinnitusel Pärnu maantee Rohula ringi ja Laane tänava vahelisele lõigule juurde 35 uut puud ja 9000 põõsastaime.

Kutse koosolekul osalemiseks said kõik Pärnu maantee rekonstrueeritava lõigu äärde jäävate kinnistute omanikud ning Nõmme Tee Seltsi ja Nõmme Heakorra Seltsi esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles