Enamik lende Tallinna lennujaamas on tühistatud

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna lennujaama kodulehekülje andmetel on enamik saabuvaid ja väljuvaid lende täna tühistatud, seoses vulkaanituha levikuga.

Islandi vulkaanipurske tagajärjel õhku paiskunud ning lennukitele väga ohtlik tuhk ohustab ka Eesti õhuruumi, millest annab tõestust fakt, et tühistatud on näiteks Riiast kell 7.55 ning Kuressaarest kell 9.20 saabuma pidanud lennud.

Samuti on tühistatud hommikused saabuvad lennud Helsingist, Vilniusest ja Stockholmist. Madeirast, Kärdlast ja Riiast saabuvate lendude kohta lubatakse uut informatsiooni päeval.

Kell 7 väljuma pidanud lend Münchenisse väljub lennujaama andmetel kell 13.00. Kõik teised väljuvad lennud on tühistatud.

Briti ilmateenistuse prognoosi järgi on kolmapäeval purskama hakanud vulkaani tuhk jõudnud täna hommikul kella üheksaks kindlasti ka Eestisse, vahendas ERRi uudisteportaal teleuudiseid.

Kui eile õhtul kella üheksaks oli tuhapilv valdavalt Skandinaavia, Briti saarte, Beneluxi riikide ja Põhja-Saksamaa kohal, siis täna hommikul peaks tuhk katma osa Baltimaast, Põhja-Poola ning suure osa Loode-Venemaast.

Päeva jooksul katab pilv juba kogu Baltimaid.

Estonian Air teatas, et Islandi vulkaanipurskest vallandunud tuhapilve tõttu on tühistatud mitmed tänahommikused lennud:

-OV773/774 Tallinn-Vilnius-Amstedam-Vilnius-Tallinn

-OV141/142 Tallinn-Kopenhaagen-Tallinn

-OV601/602 Tallinn-Kuressaare-Tallinn

-OV133/134 Tallinn-Oslo-Tallinn

-OV121/122 Tallinn-Stockholm-Tallinn

Lennumuudatuste või piletitagastuse küsimustes palutakse pöörduda müügiagendi poole, kes piletimüüki vahendas; Estonian Airi klienditeenindusest või kodulehelt ostetud pileti korral palutakse pöörduda Estonian Airi klienditeenindusse või kassasse.

Reisijad saavad oma piletid ümber vahetada samale marsruudile ja samasse reisiklassi; kuupäevamuudatused kehtivad reisimiseks kuni 31.maini 2010. Soovi korral ostetakse lennupiletid tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles