Paet: NATO kohtumise toimumise otsustamiseks on aega kolmapäevani

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NATO lipp.
NATO lipp. Foto: ­­Toomas Huik

Välisminister Urmas Paet lükkas ümber väite, nagu tuleks tänaseks ära otsustada, kas Tallinnasse planeeritud NATO välisministrite kohtumine toimub, või lükkub tuhapilvede tõttu edasi.

«Täna ei tule veel otsustada. Kohtumine peaks algama neljapäeval, seega ka otsuse tegemiseks on paar päeva aega,» ütles Paet Vikerraadiole.

Välisministri sõnul ei tule kõne alla, et kõik osalejad tuleksid kohtumisele autodega, sest osalejate seas on ka USA, Kanada, Austraalia ja Uus-Meremaa esindajad.

Paet lisas, et Euroopa õhuruum peaks kohtumise toimumiseks olema sellisel kujul avatud, et kõigil oleks võimalik ligi pääseda.

«Kindlasti on selle ürituse kõik oma kalendrisse kinni pannud, paljud on kavandanud tulla oma valitsuse lennukitega, mitte liinilendudega. Teoreetiliselt on ka variant, lükata üritust edasi paari päeva võrra,» lisas minister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles