Presidendi poeg plaanib pärast sõjaväge Eestis tööle asuda

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luukas Kristjan Ilves ja president Toomas Hendrik Ilves
Luukas Kristjan Ilves ja president Toomas Hendrik Ilves Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Täna kaitseväes ajateenistust lõpetav 22aastane Luukas Kristjan Ilves ütles, et kavatseb veidi puhata ja seejärel minna tööle julgeolekupoliitika alal, pidades töökohana võimalikuks mõnd Eesti riigiametit.

USAs Stanfordi ülikooli bakalaureuse kraadiga lõpetanud Ilves ütles ETV saates «Kahekõne», et pärast väikest puhkust jääb ta Eestisse ning esialgu edasi õppida ei plaani, vahendas ERR Uudised.

«Nelja-aastane bakalaureus, mis USAs antakse, on kõrgharidus, aga kindlasti tuleb seda kunagi täiendada magistri-, võib-olla ka doktorikraadiga, kuid kraadide vahel peab ka natuke elu kogema,» leidis Ilves ja lisas, et selle kõigega ei ole veel tarvis kiirustada.

Ta ei soovinud oma võimalikust tulevasest töökohast täpselt rääkida ja uurib enda sõnul alles asju, kuid tunnistas, et võimalik on töö riigiametis. «Paraku on Eestis veel olukord, kus inimene, kes tahab ühiskonnaelus aktiivselt osaleda, peab arvestama, et peab kuhugi riigiametisse tööle minema,» lausus Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles