Viljandi linnapea: folgita oleks eelarves auk

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Pärimusmuusika festivali avamine eelmisel aastal.
Viljandi Pärimusmuusika festivali avamine eelmisel aastal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnapea Kalle Jentsi sõnul oleks ilma täna taaskord algava pärimusmuusika festivalita linna eelarves tuntav auk.

«No täna on küll selline tunne, et see oleks jah väga-väga suur auk,» tunnistas Jents Vikerraadio hommikuintervjuus, vahendab ERR Uudised.

Pärimusmuusika festival on linnapea sõnul andnud juurde ka kogu kultuurielu elavnemisele aastaringselt tegutseva pärimusmuusika keskuse näol.

Jents märkis, et linnas valitseb juba mitmendat päeva tunne «vaikus enne tormi», ning et folgilisi oli linnas näha isegi juba eile ehk päev enne ametlikku avamist.

Jents lükkas ümber müüdi, et viljandlased ise põgenevad festivali ajaks linnast, märkides, et pigem on kohalikud harjunud majutama enda juurde folgilisi ja tõenäoliselt pole vale öelda, et igal eestlasel on oma tuttav viljandlane, et saaks folgil olla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles