Politsei soovitab minna Obamat tervitama Tallinna ülikooli kanti

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA presidendi Barack Obama limusiin proovis nädalavahetusel Tallinna tänavatel sõitmist.
USA presidendi Barack Obama limusiin proovis nädalavahetusel Tallinna tänavatel sõitmist. Foto: Karli Saul / SCANPIX

Politsei soovitab kõigil inimestel, kes soovivad tervitada Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama autokolonni ja riigipeale lehvitada, minna Narva maanteele Tallinna ülikooli kanti.

«Tallinna ülikooli kant on Obama tervitamiseks kõige parem, kuna seal on head laiad kõnniteed ning jalakäijatele ei ole seal kandis liikumispiiranguid,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Martin Luige Postimehele.

Tema sõnul on Narva maantee piirkond Obama tervitamiseks hea ka seetõttu, et USA presidendi autokolonn peaks sealt homme mitu korda mööda sõitma.

«Loomulikult on autokolonnile lehvitamine lubatud igal pool, kus inimesed juhtuvad Ameerika Ühendriikide riigipea autokolonni nägema,» lisas Luige.

Barack Obama jõuab Eestisse homme hommikul kella 7 paiku. Tema autokolonni liikumise aeg ei ole täpselt teada, kuid politsei on varem teada andnud, et kolmapäeva hommikul kella 9.30 ja 11 vahel suletakse autokolonni liikumise ajaks lühiajaliselt liiklus Rävala puiestee ja Kadrioru lossi vahelistel teedel ning kella 11.30 ja 13 vahel marsruudil Kadriorg – Estonia puiestee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles