Humana kaup läheb praegu hästi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Humana kauplus Pärnus.
Humana kauplus Pärnus. Foto: Henn Soodla

Humana majandusnäitajad on tõusuteel ja ka arenguabiks antavad summad kasvavad.


Humana sorteerimiskeskuse müügikäive kasvas esimesel poolaastal võrreldes 2007.aasta sama perioodiga 15,6 protsenti, seejuures jaekäive 3,6 protsenti ja eksport 67,6 protsenti.

Kasutatud kaupu sorteeriti 2497 tonni, mis on veerandi jagu rohkem kui eelmisel aastal. Ettevõtte kasum kasvas 22 protsenti ja töötajate keskmine palk 21 protsenti.

«Ühtpidi ostavad inimesed raskel ajal vähem, aga teistpidi otsitakse odavamaid lahendusi, mida taaskasutuses olevad kaubad kindlasti pakuvad,» ütles Humana infojuht Mari-Helene Kaber.

Rahvusvahelisi annetusi tegi Humana rohkem kui miljoni krooni eest, mis on 14,5 protsenti rohkem kui eelmise aasta samal perioodil. Kokku toetati 18 projekti Angolas ja Mosambiigis. Peamisteks toetuse saajateks olid koolid tänavalastele ja orbudele, kutsekoolid ja õpetajakolledžid. Samuti toetati keskkonna ja lasteabi projekte ning HOPE-programmi, mis tegeleb AIDSi ennetusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles