Prokuratuur esitas Heiki Valnerile süüdistuse elukaaslase peksmises

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Loomakaitse Liidu juhatuse esimees Heiki Valner.
Eesti Loomakaitse Liidu juhatuse esimees Heiki Valner. Foto: Mihkel Maripuu

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas teleajakirjanikule ja Eestimaa Loomakaitse Liidu esimehele Heiki Valnerile süüdistuse elukaaslase kehalises väärkohtlemises ja saatis ta kohtu ette.

Prokuratuur süüdistab Valnerit vägivalla tarvitamises oma endise elukaaslase suhtes, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder Postimehele.

Prokuratuur ei täpsusta, millal Valnerile süüks pandav kuritegu aset leidis.

Esimene kohtuistung Valneri süüasjas toimub Harju maakohtus 18. novembril. Kohtuprotsess on kuulutatud eraelu kaitseks kinniseks.

Karistusseadustik näeb inimese tervise kahjustamise eest, samuti löömise, peksmise või muu valu tekitanud kehalise väärkohtlemise eest kohtus süüdimõistmisel ette rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

Ajakiri Naised kirjutas tänavu märtsis, et teleajakirjanik Heiki Valner lahkus töölt TV3st ning töösuhte katkemise taga on katkenud suhe teletoimetaja Tiina-Laura Kimmeliga.

Heiki Valner eitab vägivalla tarvitamist.

«Nüüd on see siis käes ja tuleb oma 50 eluaasta jooksul esimest korda kohtukulli ette astuda süüdistatuna naisepeksmises. Päris nii need lood nagu vastaspool väga värvikalt kirjeldab siiski ei ole ja pole ma «julmalt peksnud» ei teda ega ka ühtki teist naist. Tegelikult pole ma pärast vene kroonut pidanud enam üldse kaklema ega rusikaid käiku laskma ka meestega,» kirjutas Valner täna oma Facebooki kontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles