Riik toetab Ene Sarapi perekonda 12 276 euroga

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Sarap (5. II 1958 – 27. X 2014)
Ene Sarap (5. II 1958 – 27. X 2014) Foto: Erakogu

Valitsus otsustas täna maksta erakorralise toetusena 12 276 eurot Paalalinna kooli õpetaja Ene Sarapi lesele. Toetus makstakse välja 2015. aasta jooksul igakuiselt võrdsetes osades.

Raha selleks tuleb valitsuse reservist.

«Paalalinna koolis juhtunu oli erandlik ning traagiline, mistõttu on põhjendatud ka valitsuse reservfondi vahenditest ühekordse väljamakse tegemine,» ütles haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski. «Toetuse eesmärk on aidata perekonda traagilise sündmuse ja pere ühe põhilise toitja kaotuse järel.»

Tööülesannete täitmisel hukkunud Viljandi Paalinna kooli saksa keele õpetaja Ene Sarapi pere sattus ootamatult keerulisse majanduslikku olukorda ning riigi ja linna abi aitab perekonnal muutunud olukorraga kohaneda, teatas haridus- ja teadusministeerium. Viljandi linn toetas õpetaja leske matuste korraldamisel ning maksis toetust lõppeva aasta viimastel kuudel.

Taotluse maksta erakorralist toetust esitas valitsusele Viljandi linnavalitus, taotlust toetas haridus- ja teadusministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles