Maanteeamet hoiatab udu, libeduse ja lumesaju eest

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehvide jäljed lumel.
Rehvide jäljed lumel. Foto: Uwe Zucchi / Scanpix

Varahommikul sajab kerget lund Tartu, Põlva ja Võru maakonnas. Öisest sajust on teekatted piirkonniti lumised Viljandi, Valga ja Jõgeva maakonnas ning sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel on seal muutlikud, hoiatas maanteeamet.

Libedust võib esineda ristmikel ja liiklussõlmedes. Mujal Eestis on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel head. Pärnu, Järva ja Ida-Viru maakonnas piirab kohati nähtavust udu.

Allikas:
Allikas: Foto: maanteeamet

Teekatet parandatakse Tallinna ringteel Vaelas (km 11,5-16). Tööde tsoonis liiklust reguleeritakse ja ooteaeg on ligikaudu 5 minutit.

Teeäärseid raietöid tehakse Rapla maakonnas Märjamaa-Valgu maantee esimesel kilomeetril Märjamaal. Tööde tsoonis liiklust reguleeritakse, võib ette tulla seisakuid.

Liiklejaile tähelepanuks, et Pärnu maakonnas Audru-Tõstamaa-Nurmsi maantee 25 kilomeetril seisab tee ääres valgustamata metsaveo auto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles