Abielupaar hoidis pangas narkootikume

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokaiin
Kokaiin Foto: Wikipedia.org

Harju maakohus mõistis kokkuleppemenetluse käigus süüdi abielupaari, kelle renditud SEB panga hoiulaekast avastati üle kilo kokaiini.

Süüdistuse kohaselt hoidsid varem kohtulikult karistamata Olga ja Konstantin Rudkovskit oma kodus Tabasalus ning SEB panga hoiulaekas erinevates kogustes narkootilist ainet.

Aasta alguses otsiti läbi Rudkovskite elukoht Tabasalus ning leiti kokku 9 minigrippi, milles oli kokku ligi 6 grammi kokaiini.

Elukohast leitud vihjete põhjal otsiti mõni päev hiljem läbi Olga Rudkovski nimel olnud hoiulaegas SEB pangas. Sealt leidis politsei pakend 5 minigrip kotiga, milles oli kokku üle ühe kilogrammi kokaiini.

Süüdistuse kohaselt ajas narkoäri Konstantin Rudkovski, kes müüs kokaiini edasi väikestes kogustes. Mees on ühtlasi rahvusvahelise motoklubi MC Free Hawks president.

Uurimise käigus tuvastati mitu juhtumit, kui mees oma koduhoovis narkootikume üle andis.

Kokkuleppemenetluse käigus tunnistas Olga Rudkovski oma süüd ning kohus mõistis 6-aastase tingimisi vangistuse 5-aastase katseajaga.

Konstantin Rudkovskile mõisitis kohus samuti kokkuleppemenetluse käigus 8 aastat reaalset vangistust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles