Politsei avastas täisvarustuses töötava narkolabori

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uimastootjad kohtupingis – amfetamiini valmistanud Gotthard Šreiberg (vasakul), tema palganud Andrei Železkin (heledas dressis) ning Marjan Tinitski, esiplaanil meeste kaitsja.
Uimastootjad kohtupingis – amfetamiini valmistanud Gotthard Šreiberg (vasakul), tema palganud Andrei Železkin (heledas dressis) ning Marjan Tinitski, esiplaanil meeste kaitsja. Foto: Mihkel Maripuu

Reedel mõistis Harju maakohus pikaks ajaks vangi mehed, kes tabati Harjumaal rajamas narkolaborit, millest piisanuks kohaliku uimastituru suurvarustamiseks ja enamakski.

«Nähes seal viilhallis ootel olnud kemikaalide hulka, võib arvata, kui suured olid labori käivitanud meeste ambitsioonid uimastiäris,» ütles keskkriminaalpolitsei organiseeritud kuritegude büroo üks juhte Ago Leis.

Leis pidas silmas narkopolitsei eelmise suve üht suuroperatsiooni, kui pärast päevi kestnud jälgimist ja õige hetke ootamist likvideeriti Harjumaal Kose vallas asuvas viilhallis tegutsenud labor koos 15 kilo amfetamiini lähteainega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles