Kreml ei tõtanud Minski kõnelustele hinnangut andma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene presidendi pressisekretär Dmitri Peskov.
Vene presidendi pressisekretär Dmitri Peskov. Foto: SCANPIX

Kolmepoolse Ukraina kontaktgrupi eilsele Minski kohtumisele on vara hinnangut anda, kuna selleks on vaja aega, ütles Kremli pressiesindaja Dmitri Peskov.

«Me vajame kõneluste tulemuste hindamiseks aega. Praegu on hinnangute andmiseks vara,» ütles Peskov eile uudisteagentuurile Interfax.

Ukraina endine president ja Donbassi konflikti lahendamise kolmepoolse kontaktgrupi liige Leonid Kutšma ütles eile, et kõnelustevoor nurjus separatistide süül.

«Tänased konsultatsioonid Minski kokkulepete täitmise plaani üle, mis sisaldab nimekirja konkreetsetest meetmetest olukorra deeskaleerimiseks, nurjusid seoses Minski kokkuleppe allkirjastajate Aleksandr Zahhartšenko ja Igor Plotnitski mitteilmumisega, nende esindajate Deniss Pušilini ja Vladõslav Deinego ultimatiivsete avaldustega, aga samuti keeldumisega arutamast plaani tule viivitamatuks lõpetamiseks ja raskerelvastuse tagasitõmbamiseks,» ütles Kutšma Interfaxile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles