Bussijuht keeldus tasuta sõidu tõendita õpilasi kooli viimast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussipilet
Bussipilet Foto: Toomas Huik

Eilsel kooliaasta esimesel täispikal koolipäeval ei pääsenud kaks väikelastekodu last hommikul Kuressaarest bussiga Kallemäe kooli, kuna bussijuht keeldus neid õpilaspileti alusel sõidutamast.

Tasuta sõidu õigust tõendavaid kiipkaarte neil aga veel ette näidata ei olnud, kirjutas Saarte Hääl.

Kallemäe kooli direktor Arvi Liiki sõnul on juhtunust kahju, sest ta käis veel linnast tasuta sõidu kiipkaarte ära toomas ja jagas neid laiali koolis, aga need kaks last olid varem bussi peale lipsanud ja koju ära sõitnud, mistõttu jäid neil tasuta sõidu kaardid tema käest võtmata.

«Olin veel enne kooliaasta algust bussifirmadele koputanud südametunnistusele, et ärgu lapsi mingil juhul bussist maha jätku, aga eks bussijuhtidele on antud karm käsk, et ainult raha eest on sõitmine,» märkis ta.

Go Bus Saaremaa juhataja Enn Randmaa tunnistas, et paraku juhtus eile hommikul tõepoolest nii, et bussijuht lapsi bussi peale ei lubanud, kuigi ta palus juhtidel lapsed 1. septembril tasuta kooli viia ja seejärel inimeseks jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles