Keskerakond esitab Tartu volikogu juhiks abilinnapea Vladimir Šokmani

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Šokman
Vladimir Šokman Foto: Keskerakond

Keskerakond esitab riigikokku lahkuva Tartu volikogu esimehe Aadu Musta asemele uueks volikogu juhi kandidaadiks senise Tartu abilinnapea Vladimir Šokmani.

Šokmanist vabaks jääva sotsiaalvaldkonna abilinnapea kohale esitatakse kandidaadiks Tartu linnavolikogu liige Artjom Suvorov.

Aadu Must ütles, et tema asumine riigikogusse tingib muutuseid Tartu linna juhtimises. «Vladimir Šokmanil on väga palju kogemusi nii linnavolikogust kui ka linnavalitsusest ning ta on kahtlemata hea kandidaat volikogu esimehe ametikohale. Artjom Suvorov on noore linnavolinikuna tõestanud oma haritust, püüdlikkust ja kohusetundlikkust ning linnavalitsus saab tema näol juurde väga tubli inimese. Soovin neile edu nende töös,» sõnas Must.

Tartu linna juhtiva koalitsiooni moodustasid 2013. aasta kohalike valimiste järgselt Reformierakond, Keskerakond ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond. Keskerakonnale kuulub koalitsioonilepingu järgi linnavolikogu esimehe ja sotsiaalvaldkonna abilinnapea ametikoht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles