Spearsi ekskallim: Britney oli 14-aastaselt väga kirglik

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: Buzzphoto / Scanpix
Mees, kellega Britney Spears kooliajal kurameeris, meenutas ajalehes Daily Star enda ja lauljanna kirglikku suhet.

Spearsi ema Lynne kirjutas oma avameelses mälestusteraamatus «Through The Storm», et tema tütar kaotas süütuse praeguseks 30-aastasele Reg Jonesile, vahendab Digitalspy.

Lynne’i väitel oli Britney sel ajal 14-aastane ning kooli meeskonnas ameerika jalgpalli mänginud Jones 17. Mõne aja pärast jättis Britney noormehe Justin Timberlake’i pärast maha.

Jones rääkis Daily Starile, et tal on siiani alles foto musta rinnahoidjat kandvast Britneyst.

«Olime metsikult armunud ja Britney oli väga kirglik,» rääkis Jones. «Jäin tihti ööseks tema juurde ja me lollitasime nagu iga noor paarike.»

«Ehkki meil oli paariaastane vanusevahe, ei paistnud see lugevat,» jätkas mees. «Ta oli kõik, mida üks poiss tahta võib – suurepärase välimusega, alati naerusuine ja kõigi seas populaarne.»

Jones lisas, et suhtele sai saatuslikuks Spearsi kuulsus.

«Ükskord helistas ta mulle Los Angelesest ja palus mul ära arvata, kellele ta just ping-pongis pähe teinud oli. Vastus oli Leo DiCaprio. Mida mul sellele vastu panna oli?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles