Hafsteinsson: mais lähme maailmarekordit ründama

, veebimeister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanteri treener Vesteinn Hafsteinsson
Gerd Kanteri treener Vesteinn Hafsteinsson Foto: Raigo Pajula

Islandlasest treener Vesteinn Hafsteinssoni sõnul pole nad Gerd Kanteriga kunagi maailmarekordi purustamist plaani võtnud. Alati on valmistutud kas maailmameistrivõistlusteks või olümpiamängudeks ning maailmarekordit on vaid üritatud.

 
Nüüd, kui Kanter on karjääri jooksul saavutanud nii olümpia kui ka MM-kulla, võetakse maailmarekord plaani. «Arvan, et lepime nüüd Gerdiga kokku, et läheme mai keskel USAsse maailmarekordit heitma. Seal on hea tuul ja Gerdis pulbitseb pärast talve alati tohutu võistlusnälg,» avaldas laupäevasel võistlusel Eesti koondise dressi kandev Hafsteinsson. «Tegelikult me pole seda küll veel kokku leppinud, aga tavaliselt me mõtleme samamoodi. Seal oleks see kindlasti väärt proovimist.»  


Kanteri laupäevase võistlusega jäi Hafsteinsson enamgi kui rahule. Viiendal katsel oli Kanter tema hinnangul väga lähedal 72 meetrile. «Gerd on tegelikult ju väsinud. Olümpiavõiduga kaasnes ikka teatud pingelangus – ja selle pealt siin veel kaks korda üle 70 meetri heita! See on imeline!» hüüatas ta. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles