Britney võidutses MTV auhinnapeol

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil Wayne (keskel)
Lil Wayne (keskel) Foto: AP / Scanpix

MTV muusikavideote pühapäevasel galal tõestas kümme aastat lavalaudu tallanud Britney Spears, et pole halba ilma heata ehk kel veab kaardimängus, võib armastusest suu puhtaks pühkida.

Verni Leivak
verni.leivak@postimees.ee
26-aastane eraeluga täielikku puntrasse jõudnud lauljatar noppis tänavuselt galalt lausa kolm väärtuslikku auhinda, ehkki nominentide hulka olid tema videotaiesed pääsenud varem 16 korral. Polnud siis ime, et õnnest särav Britney end hüsteeriliselt piltnike eest ei varjanud ning edu eest heldinult loojat tänas.

Teisalt tõestas kahekümne viies MTV gala, et mis kellegi jaoks on uus, see teise jaoks vana. Parima uue artisti video kategoorias noppis koore Tokio Hotel, kes Euroopas juba Vanilla Ninja kuldaegadel loorbereid lõikas, kuid nüüd ka teispool ookeani üha suurenevat populaarsust kogeb.

Olgu lisatud, et veel kuu aega tagasi istusid ka meie Kerli Kõivu fännid arvutite ees, pöidlad pihus, ning toksisid nimetissõrmega oma iidoli nimele – lootis ju temagi parima uue artisti ja parima popvideo nominentide nimistusse pääsemist. Selgus, et asjata.

Kes aga olid need artistid, kes pidulikul auhinnagalal lavale lubati? Nendeks õnnelikeks osutusid seekord Kanye West, Rihanna ja Christina Aguilera. Britneyle seda enam ei usaldatud – kõigil on liiga hästi meeles, kuidas lauljatar mullusel üritusel, kus talle lahkelt come-back’i võimalust pakuti, end laval arütmilise tatsamisega blameeris.

Parem karta kui kahetseda!

Võitjad
Parim naisvideo: «Piece of Me» (Britney Spears)
Parim meesvideo: «With You» (Chris Brown)
Parim tants videos: «When I Grow Up» (Pussycat Dolls)
Parim rokkvideo: «Shadow of The Day» (Linkin Park)
Parim hip hop video: «Lollipop» (Lil Wayne)
Parim uus artist: Tokio Hotel
Parim popvideo: «Piece of Me» (Britney Spears)
Aasta parim video: «Piece of Me» (Britney Spears)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles