Viljandimaal kadunuks jäänud kuueaastane poiss leiti üles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alles hiljuti aitasid OPEROG grupi vabatahtlikud otsida taluõuelt ära jooksnud kuueaastast poissi.
Alles hiljuti aitasid OPEROG grupi vabatahtlikud otsida taluõuelt ära jooksnud kuueaastast poissi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Otsijad leidsid Viljandimaal Kibekülas kadunuks jäänud kuueaastase poisi täna öösel üles ja temaga on kõik korras.

Lapse otsingud lõpetati täna öösel kella 3.40 ajal, kui poiss leiti lähipiirkonnas olnud sauna alt, kus ta leidmise hetkel magas. Kiirabi toimetas poisi haiglasse tervisekontrolli ning kinnitas, et lapse tervislikud näitajad olid korras, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Politseile teadaolevalt jooksis poiss eile õhtul kella 18 paiku Viljandi vallas Kibekülas mängu kestel oma taluõuelt ära ja jäi pärast seda kadunuks. Last otsisid mitme tunni vältel lähedased, kes pärast iseseisvaid otsinguid pöördusid abi saamiseks korrakaitsjate poole. 

Politsei kaasas lisaks korrakaitsejatele lapse otsingutele jäljekoera, misjärel tuvastati arvatavalt kadunud lapse kummikujäljed Olstre-Nõmme-Luiga tee teisel kilomeetril.

Otsingutel osales 26 politseinikku, poolsada vabatahtlikku, Kaitseliidu Sakala Maleva 20 liiget, teenistuskoerad ning lennusalga kopter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles