USA: terroristid kavandavad Euroopas uusi rünnakuid

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiffeli tornile on sel kuul tehtud kaks pommiähvardust, viimati üleeile, misjärel politsei inimesed Pariisi tuntuima ehitise ja selle ümbrusest evakueeris. Pole selge, kas ähvardused on seotud avastatud terrorivandenõuga.
Eiffeli tornile on sel kuul tehtud kaks pommiähvardust, viimati üleeile, misjärel politsei inimesed Pariisi tuntuima ehitise ja selle ümbrusest evakueeris. Pole selge, kas ähvardused on seotud avastatud terrorivandenõuga. Foto: AFP / Scanpix

Ühendriikide välisministeerium hoitas ametlikult Euroopasse reisijaid võimalike terrorirünnakute eest.

«Ühendriikide välisministeerium hoiatab USA kodanikke võimalike terrorirünnakute eest Euroopas,» seisis ametlikus avalduses, vahendas uudisteagentuur AFP.

«Praeguse info kohaselt võib eeldada, et Al-Qaeda ja sellega seotud organisatsioonid plaanivad jätkuvalt terrorirünnakuid. USA kodanikud peaksid võtma kasutusele kõik ettevaatusabinõud, et olla ümbritsevast teadlikud ja juhinduda asjakohastest turvameetmetest, et end reisides kaitsta.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles