Korterelamu prügi lendab naabermajade hoovidesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikast
Prügikast Foto: SCANPIX.

Kuressaares Tehnika tänava korterelamu konteineritest lendab tuuliste ilmadega prügi üle tee Ristiku tänavas asuva viie eramaja hoovi.

Ristiku tänavas elava Sille Rantaneni sõnul tuleb prügi aia tagant ja aiast kokku koguda paar-kolm korda kuus ja aiatagune on alatihti paberisodi täis, kirjutas Meie Maa.

Juba pikemat aega tagasi tekkinud prügiprobleem pani viie Ristiku tänavas asuva eramaja elanikud lõpuks ühiselt pöörduma linnavalitsuse poole, et probleemile lahendus leida.

Rantaneni sõnul süvendas probleemi see, et pärast Ristiku tänava lasteaia ehitust pandi Tehnika 2 korterelamu kaks konteinerit teise kohta ja see tegi olukorra veel hullemaks.

Eile kohapeal olukorraga tutvumas käinud Kuressaare linnavalitsuse heakorra järelevalvespetsialist Heino Vipp sõnas, et vestles Tehnika 2 korteriühistu esimehega ja too lubas lähiajal prügikonteineritele aia ümber ehitada, mis peaks tagama, et prügi enam Ristiku tänava inimesi ei häiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles