Kuressaare kandideerib Chicagos mõnusaks väikelinnaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare kesklinn..
Kuressaare kesklinn.. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Kuressaare linnavalitsuse arendusosakonna juhataja Virge Pihel viibib järgmise nädalani Ameerika Ühendriikides Chicagos esindades seal Kuressaaret konkursi «The International Awards for Liveable Communities» finaalis.

Kuressaarega samas kategoorias (kuni 20 000 elanikuga väikelinnad) osaleb finaalis Haapsalu, Emly ja Trim (Iirimaa), Pljos ja Puštšino (Venemaa), Chetwynd (Kanada) ja Chautauqua Institution (USA), kirjutas Meie Maa.

Võistluse lõppvoorus saavad kõik finalistid oma linna tutvustada 40-minutilise ettekandega, samuti demonstreerida infomaterjale selleks eraldatud kohas.

Kuressaare linnapea Urve Tiiduse teada konkursil spordivõistluse sarnast edetabelit ei koostata, küll aga saavad kõik esitluste põhjal kohale kutsutud mingi tunnustuse osaliseks.

Tiiduse hinnangul on taolisel konkursil osalemine hea võimalus kontaktide loomiseks ning enam kui poolesajast riigist koosneva kogukondade võrgustikuga liitumiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles